Det gode, det dårlige og stuen

Det gode, det dårlige og stuen

Da du vil have dit værelse til at være attraktivt udover funktionelt, bør du tage tid til at planlægge og lære så meget som muligt om design og udsmykning principper. Som et eksempel kan du visuelt forbinde værelserne ved blot at tage de øverste vægge, så du kan se og snakke mellem begge rum visuelt. Husk at du skal producere rummet besat. Dit opholdsområde er et stort rum i din bolig. I tilfælde af at du har et lille boligareal, kan du beslutte dig om store spejle for at få dit værelse til at virke større.

For en stue til et opholdsstue skal det virkelig føles varmt og indbydende. Stuen skal have passende belysning for at give en beroligende følelse. Hvis du gerne vil omskabe din stue, men ikke behøver at dedikere en pakke, kan du overveje omkostningsbesparende trin, du kan tage tidligt på. Ved siden af køkkenet er boligområdet det vigtigste fælles rum i næsten alle familiehuse, men den særlige karakter af vejen til at udnytte den har været meget mystisk i lang tid. Udsmykning af en stue kan blive et job. Det er muligt, at du ændrer dit boligareal til et betydeligt lykkeligere sted med et par virkelig revolutionerende og hurtige løsninger. Før du begynder vejen mod at designe dit eget boligareal, er det afgørende, at du har en slags ide om, hvad du søger efter.

Hvis du forsøger at forbedre udseendet og følelsen af rummet ved hjælp af et autentisk marokkansk design, vil du måske købe et af flere karakteristiske marokkanske strøelse. Alle ved, at maling kan være det enkleste og mest omkostningseffektive middel til at ændre et rums udtryk. Se omhyggeligt i form af belysning, du har og afgøre, om du kan forbedre udtrykket af stuen med en bordlamp muligvis eller endda en gulvlampe kan også være gavnlig også.

Kampen mod stuen

Loungen er en uundværlig del af vores hjem. Værelser kan være temmelig vanskelige at dekorere, især når du kører med lave ideer. Boareal i dine lokaler skal altid have et attraktivt og spændende design, fordi det er den del af dit hjem, der er bredt udsat for de gæster, der besøger din bolig. Opholdsstuen er blandt de mest populære rum i vores hjem. Ud af alle værelserne i mit hus er det det område, der bliver brugt mest. Inden du begynder at dekorere dit boligareal, skal du stoppe og overveje farveskemaet, som du mener at integrere. Som et eksempel, hvis du gerne vil designe et moderne boligareal, er det måske ikke den allerførste ting på din indkøbsliste, at blomsterklistermærker er det første.

Hvorfor næsten alt hvad du har lært om stuen er forkert

Hvis du søger for at spruce op i møblerne i dit boligareal, vil du for eksempel finde et stort udvalg af sofa og siddepladser muligheder for at vælge mellem puder, puder og bolster. Dine møbler er det første sted at begynde. Træmøbler er almindeligt anvendt til traditionelle modearter og vil udholde i lang tid, forudsat at den er blevet ordentlig forsigtig og vedligeholdt. Neutral stue møbler er en god ide at få. Du vil opdage et stort antal moderne stue møbler i vores samling, der kan hjælpe dig med at samle et værelse med eget valg.

Tidligere BlotBaby Guide
Næste BlogBørn, arbejde og forældre
Skriv en kommentar